2010-07-02 15:19:18• hírek • Póti Orsolya

Gyereksziget Nagykárolyban

Idén is megszervezik az egy hónapon át tartó Gyerekszigetet Nagykárolyban. A rendezvény a Városi Könyvtár, a Nagykárolyi Kulturális Központ és a Nagykárolyi Termal Strand együttműködésével jön létre.

A rendezvény annak a tavalyi programnak a folytatása, melyet a Városi Könyvtár és a Nagykárolyi Kulturális Központ szervezett a Nagykárolyi Kastély könyvtárának erkélyén. A felújítások miatt a kulturális gyerektábornak idén a Termal Strand ad otthont, ahol július 5. és július 30. között különböző érdekes elfoglaltsággal várják a gyerekeket.

A gyerekek és az irányítók  hétköznaponként délelőtt fél 9-kor találkoznak a Termal Strand bejáratánál, ahonnan a szervezők segítségével ingyenesen  bemehetnek a területre. A programok délután 13 óráig, felügyelet mellett zajlanak majd.  Fontos, hogy a gyerekeknél legyen elegendő étel és innivaló, valamint az, hogy 13 óráig  a szülők vagy hozzátartozók jelenjenek meg a strand bejáratánál. A gyerekeket az irányítók nem engedik a vízzel teli medencék közlébe, és rossz idő esetén, az adott napon a programok elmaradnak.

További információért érdeklődni lehet Valean Erikánál a 0746-336-349-es telefonszámon.


Sikeres volt a tavalyi Gyereksziget
Sikeres volt a tavalyi Gyereksziget


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: